Следен натпреварФК Гостивар vs ФК АП Брера Струмица/21.04.2024/Градски стадион Гостиварmk

Контакт

Телефон

+389 75 291-098
+389 34 612-955
+389 34 612-955 факс

Стадион

Ѓуро Салај, 2400 Струмица
Спортски центар Пандев

Фан продавница

Плоштад Гоце Делечев бб

Координатор на младинска школа

Сашко Пандев
078 360 987

Секретар на младинска школа

Александра Терзиски
aleksandra.terziski@brerastrumica.com

Секретар

Ристо Ристов
077 997 830
risto.ristov@brerastrumica.com

Генерален директор

Јован Симиќ
079214747
jovan.simic@brerastrumica.com

Сакате да нè контактирате или имате прашање?

Пополнете ја оваа форма и ќе ви одговориме во најбрз рок

    This site is registered on wpml.org as a development site.