Гостински дрес

1,800 ден

Напишете го бројот и текстот кој сакате да биде отпечатен на задниот дел од дресот.
Напомена! Внимавајте на латинично или кирилично писмо, бидејќи ќе се отпечати како што ќе биде напишано.

SKU: N/A Категорија:
Опис
Дополнителни информации

Можеби не сте на теренот заедно со фудбалерите на Брера Струмица, но секогаш ќе бидете дел од тимот со гостинскиот дрес на Брера. Црната и зелената ќе станат вашата омилена комбинација, а вие ќе бидете препознатливи дури и од последниот ред на трибините.

Големина

S, M, L, XL, XXL

This site is registered on wpml.org as a development site.