Ден

мај 10, 2024
10
Мај
2024

ФК Брера со ЖФК Тиверија од Струмица, домаќини на 60 лица со попречености од земјава

ФК Брера Струмица и ЖФК Тиверија беа домаќини на околу 60 тина лица со попречености од повеќе Дневни центри и здруженија од земјава и преку игра и забава, се едуцираа, спортуваа и рекреираа во спортската сала Парк. На тој начин се испрати порака дека не постојат различности и дека треба да се даде можност и...
Прочитај повеќе

Останете поврзани

Следете нè за сите најнови ажурирања, содржини од зад сцената и ексклузивни интервјуа со играчи и тренери.

Sponsors

This site is registered on wpml.org as a development site.