Видео содржини

ФК АП Брера Струмица ТВ

Goran Pandev – Pretsedatel na FK AP Brera Strumica (intervju)

Погледнете го интервјуто со Горан Пандев, претседателот на нашиот клуб кој од ФК „Академија Пандев“ со ребрендирањето преминува во ФК „Академија Пандев Брера Струмица“.
1 6 7 8
This site is registered on wpml.org as a development site.