Детски гостински дрес

1,800 ден

Напишете го бројот и текстот кој сакате да биде отпечатен на задниот дел од дресот.
Напомена! Внимавајте на латинично или кирилично писмо, бидејќи ќе се отпечати како што ќе биде напишано.

SKU: N/A Категорија:
Опис
Дополнителни информации

Страст и посветеност уште од мали нозе – официјални Брера Струмица дресови за деца.

Достапни величини: 3XS, 2XS, XS

Големина

2XS, 3XS, XS

This site is registered on wpml.org as a development site.