Руфати: Воска Спорт се покажа како незгоден противник

Руфати : Воска Спорт се покажа како незгоден противник, но нашиот тим покажа потенцијал и верувам дека Брера може повеќе односно да биде во врвот на табелата…

This site is registered on wpml.org as a development site.