Следен натпреварФК Гостивар vs ФК АП Брера Струмица/21.04.2024/Градски стадион Гостиварmk

ФК АП Брера АД Струмица вработува финансиски сметководител !

Под мотото „Брера те посакува“ нашиот фудбалски клуб „Академија Пандев Брера Струмица “ Акционерско друштво Струмица, вработува  финансиски сметководител. Станува збор за работна позиција во административниот сектор на клубот од областа на на финансиите и сметководството.

Заинтересираните кандидати треба да одговорат на следните работни обврски но и да ги исполнуваат следните услови:

Клучни области на работа и одговорности:

 • Книжење на сметководствено-финансиската документација во согласност со законските прописи и со интерните финансиски стандарди и политики на организацијата;
 • Прием и класификациа на документи
 • Обработка на документи
 • Подготовка на завршна сметка во согласност со законските прописи;
 • Подготовка на плата;
 • Познавање и следење на законите и прописите од областа на сметководството и даночната регулатива;
 • Комуникација и асистенција со клиенти;

Потребни квалификации и дополнителни критериуми:

 • Лиценца за овластен сметководител/сметководител(пожелно, не задолжително)
 • Искуство во сметководствено работење и подготовка на завршна сметка
 • Познавање на англиски јазик
 • Добри компјутерски вештини, познавање на MS excel
 • Развиени вештини за работа во тим
 • Проактивен пристап кон работата, прецизност, аналитичност
 • Добри комуникациски и организациски вештини
 • Способност за работа под притисок и рокови
 • Лојален е кон работата и ги заштитува податоците гарантирајќи доверливост, дискреција и чување на рејтингот и имиџот на организацијата

Работни услови:

 • Работна позиција на неопределено време (првичен договор на определено време од 3  месеци)
 • Локација на работното место, Струмица
 • Работно време од понеделник до петок од 08.00 до 16.00
 • Континуирани можности за професионален и личен развој (КПУ часови, обуки за професионален развој, активности за јакнење на тимот)

 

Кандидатите своите апликации треба да ги достават  на info@brerastrumica.com

Останете поврзани

Следете нè за сите најнови ажурирања, содржини од зад сцената и ексклузивни интервјуа со играчи и тренери.

Последни новости

Победа над Воска, Мартин Ѓоргиевски во финишот од мечот донесе радост
13.04.2024
Brera 3 1 Pelister Pomladi pioneri 13 04 2024 cela utakmica
13.04.2024
Утре во Турново против Воска за нови три бода !
12.04.2024

Спонзори

This site is registered on wpml.org as a development site.