Тренинг маички за најмладите

Денес на нашите најмлади членови им поделивме маичка за тренинг,ние како клуб во иднина ке вложуваме во младите категории.
Секое дете кое сака да тренира фудбал е добродојдено во нашиот клуб.
This site is registered on wpml.org as a development site.